Akasia-sti

Päätoimisina työntekijöinä ovat teologian maisterit Marianne Jansson ja Riitta Lemmetyinen. Kumpikin heistä on viettänyt monia vuosia Saksassa ja Norjassa Evankeliset Mariasisaret –järjestön palveluksessa. Lähtö Mariasisarista merkitsi tietä luostarista vapauteen. Evankeliumin avulla he löysivät sisäisen vapauden ja eheytyivät kokemastaan hengellisestä väkivallasta. Näistä vaiheistaan he ovat julkaisseet yhdessä kirjat ”Kun luostarin muurit murtuvat” ja ”Uskolla alistetut – Matkalla eheyteen”.

Työntekijöillä on pitkä kokemus hengellisestä työstä ja ihmisten auttamisesta Suomessa ja maamme rajojen ulkopuolella. He pyrkivät auttamaan ihmisiä sisäiseen tasapainoon ja kristityn vapauteen.
Akasia-säätiön työssä korostetaan ihmisen kohtaamista sellaisena kuin hän on: Jumalan luomana ja Kristuksen lunastamana.

Riitta Lemmetyinen  
Marianne Jansson
 

Opetan mielelläni Raamattua. Toimivasta jumalasuhteesta kumpuaa terve omanarvontunne: maailmasta puuttuisi jotain, ellen minä olisi täällä.

Riitta Lemmetyinen

050 300 1616

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kuva tarkempana (.jpg 505 KB)
Kuva tarkempana (.zip 490 KB)

 

Pidän mielelläni Elämyksiä Raamatusta -tilaisuuksia. Erään seurakunnan työntekijän mukaan ”ne ovat enemmän kuin tuhat saarnaa”

Marianne Jansson

050 354 3241

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kuva tarkempana (.jpg 590 KB)
Kuva tarkempana (.zip 580 KB)

 

Kauppalantie 25 A 4, 02700 Kauniainen
Danske Bank, IBAN: FI04 8000 1671 2576 33, BIC: DABAFIHH